Hahnemühle Certified Stúdió lettünk, miért is fontos ez a megtisztelő elismerés számunkra és számotokra?

Úgy véljük, hogy ma Magyarországon sokan nyomtatnak, ki így ki úgy, és a nyomatok minőségét csak akkor tudod ellenőrizni, ha az már elkészült – ez első körben lutri és egy bizalmi dolog. Mi ezzel az dokumentummal a birtokunkban olyan elismerésre tettünk szert amivel a belénk vetett bizalmi indexünket tudjuk növel feléd, hiszen egy független vizsgálat megerősítette, hogy kiváló minőséget tudunk létrehozni, legyen az fénykép vagy művészi reprodukció. Így biztos lehetsz benne, hogy a nálunk készülő nyomatodban nem fogsz csalódni amikor átveszed azt!

A minősítési folyamatban a Hahnemühle ellenőrzi a stúdió minden adottságát – helyszín, megfelelő méretű és minőségű nyomtatógépek, kalibrációs eszközök, színhelyes monitorok és világítás meglétét –, és szakmai felkészültségét úgymint médiák ismerete és azok tárolási felhasználási módja, soft proof technika ismerete és használata. Ha mindezeknek megfelelsz, és ezt be is tudod mutatni akkor megkaphatod a minősített státuszt a Certified Stúdió elismerést.

Hogy mennyire független? — Nagyon is az!

Amikor elkezdtük forgalmazni a Hahnemühle médiákat Magyarországon, úgy gondoltuk, hogy a minősített stúdió sem lesz nagy falat és gyorsan megkapjuk, hiszen ismerjük a papírokat és tudjuk is hogyan kell bánni velük, ez immáron 2 éve történt. A stúdió minősítését teljesen külön kezeli a Hahnemühle, nagyobb gépet jobb technológiát kíván meg mint amivel a papírforgalmazás elején teszteltük azokat.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed a nyomtatásunk minőségével, látogass el hozzánk egy kávéra, és nézd meg mit tudunk!

Ismered a Piezographyt? — Magyarországon csak nálunk lehet ezzel a technológiával igazán ütős feketét nyomtatni, gyere próbáld ki!

Piezography